Welkom

Welkom bij Digiring het online ringen bestelprogramma van Kleindier Liefhebbers Nederland.

Ieder hoen, watervogel, siervogel of oorspronkelijke duif moet, wanneer het wordt geëxposeerd, voorzien zijn van een vaste, niet afschuifbare voetring. Oorspronkelijke sier- en watervogels die behoren tot Europese of beschermde soorten moeten altijd geringd zijn.
Voor ieder ras is er een geadviseerde ringmaat. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het ringenbureau of contact opnemen met de secretaris van uw plaatselijke vereniging.

Bij rassen die niet tot de beschermde soorten horen mag er worden afgeweken van de adviesmaat.

Bij de beschermde Europese soorten moet de adviesmaat worden gebruikt en bij Cites-A vogels dient u tevens het aantal ouderdieren te vermelden.

Ringen voor sierduiven kunnen niet bij KLN besteld worden, dat kan alleen via de ringencommissaris van uw vereniging bij het ringenbureau van de NBS.

Wacht niet met bestellen tot u de ringen nodig heeft, houd rekening met de levertijd die in drukke periodes tot twee weken kan oplopen.

KLN leden die hun contributie niet via automatische incasso betalen kunnen pas ringen tegen de ledenprijs bestellen wanneer hun betaling bij  de bank verwerkt is.

KLN Ringenbureau

H.J.V. Beerling
Darg 16
7766 BM Nieuw-Schoonebeek
E-mail: ringenbureau@kleindierliefhebbers.nl

U bevindt zich hier:Home
KLN-DigiRing        Home | Contact | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Naar boven